Stop The Clock - Astaxanthine

Bestel voor 11u en ontvang je bestelling morgen al!
 • Details
 • bevat per VEGAN capsule 4 mg natuurlijke astaxanthine van de microalg Haematococcus Pluvialis gecombineerd met 60 mg vitamine C en 10 mg vitamine E, gemengd in zonnebloemolie voor een optimale opneembaarheid.

  Super antioxidant

  Stop the Clock – Astaxanthine draagt dankzij vitamine C en vitamine E bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

  ASTAXANTHINE behoort tot de KRACHTIGSTE en meest veelzijdige ANTIOXIDANTEN die de natuur te bieden heeft.

  De huid wordt voortdurend blootgesteld aan vrije radicalen die worden geproduceerd door UV-stralen, vervuiling, stress en slechte voeding, waardoor huidproblemen zoals rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken ontstaan.

  Antioxidanten helpen de huid te BESCHERMEN van binnenuit tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  Stop the Clock – Astaxanthine ondersteunt de huid om de huidvochtigheid te verhogen, de elasticiteit te verbeteren, en om de huid gladder te maken en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

  Zo kan Stop the clock – Astaxanthine helpen om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid van binnenuit te beschermen.

  Leuk weetje: Astaxanthine is het belangrijkste roze pigment in waterdieren zoals zalm, forel, garnaal, krab, zeekreeft en zelfs sommige vogels zoals de flamingo danken hun kleur aan astaxanthine.

Volg ons @MAISONJAX